Landskabsbillede

Tag smukke billeder med dette nyttige råd

Mange mennesker ser et smukt fotografi og spekulerer på, om de ville være i stand til at skabe den samme slags billede med deres eget kamera ved hjælp af det, de ser i deres hverdagsliv. Der er mange tips og forslag, der er derude, der kan hjælpe dig med at genskabe dine yndlingsbilleder. Her er et par af dem!

Forskellige lukkertidshastigheder fungerer godt i forskellige indstillinger, så sørg for at du har et spil med dit kamera og afgøre, hvad der virker for dig. Fotografering giver dig mulighed for at fange øjeblikke i et split-sekund og giver dig mulighed for at udslette sammen tidsperioder, der er store. Hurtigere lukkertid bør bruges til at fange objekter i bevægelse, mens langsommere lukkertidshastigheder er gode til stillbilleder.

Vælg et emne og fokus på det. Peg kameraet mod dette emne eller objekt, og brug autofokusfunktionen, hvis det er nødvendigt. Hvis du ikke gør dette, vil dit billede se sløret ud. Spil med konventioner og vælg et usædvanligt fokuspunkt, hvis du vil have originale billeder.

Ofte under et landskabsbillede vil fotografer fokusere på baggrunden, men forgrunden er, hvad både kritikere og seere vil fokusere på. Du kan øge dybdeudseendet på dit billede, når du skyder forgrunden på en måde, der gør en fantastisk slående ramme.

ISO

Brug en temmelig lav ISO. En god ISO er omkring 200. Ved at bruge dette udvalg af ISO vil dine billeder blive mørke i visse situationer, men du kan nemt ændre kontrast og lys på en computer. Hvis du bruger en højere ISO, får du meget støj på dit billede, hvilket gør redigering hårdere.

Husk at fotografering er en god aktivitet til at øve alene. Dine venner kan blive utålmodige og skynde dig, mens du komponerer dine billeder. Hvis du har venner, der nyder at tage billeder, skal du ikke lade deres syn påvirke dine egne kompositioner. Det sociale aspekt af fotografering kommer senere, når du kan se på dine billeder med dine venner.

En god fotograferingstips er ikke at undervurdere kendskab til fundamentet. Hvis du vil bryde reglerne, skal du i det mindste kende dem først. Uden at kende de grundlæggende ting, laver du dig selv og dit arbejde en stor disservice. Du kan lære om fotografering simpelthen ved at søge på internettet.

En god fotograferingstip er at lære dig at kende nogen, før du får et skud af dem. Det kan lyde dumt, men bare at tale med en person vil give dig meget mere indsigt i, hvordan man fanger dem. Det kan gøre forskellen mellem at have et ægte eller generisk fotografi.

De fleste billeder tages med kameraet ved eller nær motivets øjenhøjde. Sund fornuft siger, at dette er godt, men få “WOW” -faktoren ved at ændre vinklen fra hvilken du skyder. Prøv at skyde ned på motivet fra højere op eller komme tæt på jorden og skyde op.

Stabiliser altid dine hænder, når du tager billeder. Hvis et stativ ikke er praktisk, hvile dine arme på et bord, en væg eller en anden person for at få et klart skud. Hold også vejret, mens du tager billedet, holder kameraet i bevægelse og sikrer det billede du har brug for.

Modstå fristelsen til at maksimere antallet af tilgængelige billeder, du kan få på et digitalt kort; Vælg i stedet indstillinger, der giver mulighed for en langt større kvalitet til udskrivning. Brug lavere indstillinger, hvis du planlægger at holde dine billeder på en computer, i stedet for at udskrive dem.

Handlingsskud kan være meget svært at fange korrekt. Hvis du kan, kan du forudsige det område, hvor handlingen vil gå næste gang, og du kan prøve at begynde at tage billeder her, da handlingen nærmer sig dette bestemte område. Det kan hjælpe, hvis du fokuserer på noget i skuddet.

Et stativ vil komme til nytte, når man forsøger at tage et landskabsbillede. Du vil ikke have et perfekt landskabsbillede, der skal ødelægges, fordi kameraet jiggled på det forkerte tidspunkt, så sørg for, at kameraet hviler på en stabil base.

kamera

Før du begynder at bruge dit kamera, og inden du begynder at konfigurere ting, der skal optages, skal du lære om dit mest værdifulde værktøj. Du skal lære om dit kamera. Den bedste måde at gøre dette på er at læse kameraets medfølgende manual og lære om alt det gør.

Fremstil sorte og hvide billeder med større klarhed og indflydelse ved at optage originale billeder i farve og konvertere dem til sort / hvid på din computer. Computer billedredigeringssoftware giver dig ofte mere kontrol end dit kameras sort-hvide filter.

Prøv ikke at bruge dit kameras reduktion af røde øjne. Dette gør normalt en pre-flash, der krymper, fagets elever for at reducere refleksionen. Mens dette virker, giver det også personen en advarsel og kan enten få dem til at flinke, når det faktiske billede bliver taget, eller de vil udgøre mere for billedet. Du har det bedre ved at bruge computer billedredigeringssoftware til senere redigering af røde øjne.

Erhvervsfotograf

Portrætfotograf

Reklamefotograf

Bryllupsfotograf

Dating- og profil foto

Familie og Gruppe

Søskende

Gravid Fotograf

Boudoir Fotograf

Børnefotograf

Newborn baby

En fotograf på arbejde

Hvorfor vælge en professionel fotograf?

Links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *